Leilighet i 2. etg, ferdig opppusset med nytt gulv og kjøkken

BRA 44m2 Pris: 1.450.000kr nytt kjøkken med integrerte hvitevarer og nytt gulv

16_kjøkken_11.jpg

BRA 43m2, to soverom, bad oppgradert i 2007, oppgradert i 2018 med nytt kjøkken og nytt høytrykkslaminat gulv på alle rom

Oppdal Alpintun har gleden av å presentere en flott og arealeffektiv leilighet som passer perfekt for en familie som et rekreasjonssted etter en herlig dag i alpinløypene, i skisporet eller en fjelltur til fots.

Leiligheten inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, spiseplass og romslig sittegruppe, bad med dusjhjørneog toalett. 2 soverom med familiekøyeseng. Leiligheten har egen inngang, sørvendt balkong og egen, utvendig skibod.

Egen parkeringsplass har du også.

Leiligheten ligger i 2. etg. Leiligheten ligger rett ved Stølen Skisenter og herfra er det ikke langt til det meste Oppdal kan by på av fritidsaktiviteter. Her kan du nyte livet på fjellet med en lettvint og praktisk leilighet.

Rett nedenfor tunet finner du Grendahuset som på kort tid har blitt en samlingsplass for alle i tunet og hytteeiere i Stølen. Her kan du få kjøpt mat og drikke samt treffe nye venner og naboer. I Grendahuset kan du få tilgang til egen bod og leie av vaskemaskin.